Huisregels

Eerste afspraak

Neem bij de eerste afspraak je legitimatie mee en de verwijzing als je die hebt. Een verwijzing mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Melden voor de eerste afspraak

Je kunt je melden aan de balie om je gegevens door te geven bij de secretaresse.

Annulering van de afspraak

Wanneer je niet op de afgesproken tijd aanwezig kunt zijn, moet je 24 uur van te voren afzeggen. Ben je te laat met afbellen dan kun je dit bespreken met de fysiotherapeut. Je krijgt een rekening thuis gestuurd voor de te laat afgezegde afspraak.

Te laat voor de afspraak

Ben je door omstandigheden te laat voor de afspraak, geef dit dan aan door even te bellen. Je kunt laten weten dat je er bent door in de wachtkamer op de bel te drukken. De fysiotherapeut komt je dan halen in de wachtkamer.

Vragen

Stel je vraag aan de balie of als de deur dicht is kun je op de bel drukken. Of mail naar info@adphys.nl. Heb je een vraag over een factuur dan kunt je bellen of langs komen op maandag t/m woensdag tussen 8.30 en 16.30 uur of per email administratie@adphys.nl

Vergoeding

Indien de maximaal aantal te declareren behandelingen aan de zorgverzekeraar wordt overschreden ontvang je zelf een nota van Adphys of je zorgverzekeraar. Wij achten de patiënt verantwoordelijk voor de betaling van deze nota’s.