Fysiotherapie bij chronische pijn en stress klachten

Iedereen heeft wel eens pijn. Maar als de pijn langdurig is, heeft dat veel invloed op je leven. Je kunt misschien niet meer alles doen, je wordt er somber van of het lukt niet goed om te ontspannen.
Binnen Adphys werken we als fysiotherapeuten met verschillende interventies. Belangrijke interventies zijn; pijn educatie, ontspanningstherapie, trainen van de fysieke belastbaarheid, ACT, Mindfulness, dansante fysiotherapie, integraal bewegen.

Wanneer de chronisch pijn klachten zorgen voor ernstige beperkingen aan deelname in de maatschappij / werk, of psychische klachten als PTSS, angst of depressie een rol spelen werken we samen met andere zorgverleners binnen gezondheidscentrum lombok.

Door als zorgprofessionals meer met elkaar samen te werken, proberen we al in een vroege fase voldoende hulp te bieden. We bekijken welke factoren het herstel mogelijk belemmeren en schakelen hier hulp voor in.

Maak online een afspraak en plan je fysiotherapie bij chronische pijn en stressklachten behandeling in!

De behandeling

Voor elke patiënt kan dit traject anders zijn. Meestal start de behandeling met een oefenprogramma via de fysiotherapeut. Soms adviseren we daarnaast behandeling bij een ergotherapeut, een POH-GGZ, een psycholoog of een haptotherapeut. Zij kunnen o.a. helpen om met klachten om te leren te gaan, de energie op de dag goed te verdelen, piekergedachtes tegen te gaan en te ontspannen. Zo kan de pijn minder worden of krijgt de pijn een minder grote invloed op je leven.

Bekijk ook het filmpje waarin uitleg gegeven wordt over chronische pijn

In samenwerking met: 

  • Ergotherapie praktijk “Doen”

  • Haptotherapeute Erni Bodegraven

  • Revalidatie centrum “Medinello”

“Heeft u chronische pijn? Adphys helpt u deze pijncirkel te doorbreken!”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Gespecialiseerde therapeuten:

elli

Elli van Leeuwen

Fysiotherapeut
Bekkenfysiotherapeut
barbara

Barbara de Muinck

Algemeen fysiotherapeut
Bedrijfs fysiotherapeut
marijn

Marijn Didderen

Fysiotherapeut
Manueel therapeut