Ons team

tessa

Tessa Beurze

Algemeen fysiotherapeut
marijn

Marijn Didderen

Fysiotherapeut
Manueel therapeut
tay

Tay Tayeb

Algemeen fysiotherapeut
hidde

Hidde Mutters

Algemeen fysiotherapeut
barbara

Barbara de Muinck

Algemeen fysiotherapeut
Bedrijfs fysiotherapeut
cor

Cor Zagers

Algemeen fysiotherapeut
Hart- vaat- en longrevalidatie
hadassa

Hadassa de Velde Harsenhorst

Fysiotherapeut
Bekkenfysiotherapeut MSc
elli

Elli van Leeuwen

Fysiotherapeut
Bekkenfysiotherapeut
herma

Herma Dorresteijn

Kinderfysiotherapeut
ans

Ans Boer

Assistent
lucia

Lucia Verhoef

Administratie

Maak online een afspraak en plan je behandeling in!

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe werkplek in een professionele werksfeer? Wil je je vakkennis uitbreiden en onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je!

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut binnen onze praktijk begeleid je zelfstandig je eigen patiënten. Je voert intakegesprekken met nieuwe patiënten, stelt behandelplannen op en coacht en begeleid patiënten gedurende het behandeltraject. Je maakt onderdeel uit van een hecht en professioneel team, waarin samenwerken en het delen van kennis een belangrijke rol speelt.

Wat neem je mee?
We zijn op zoek naar een fysiotherapeut met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Omdat het binnen onze praktijk gebruikelijk is om erg zelfstandig te werken, vinden we het belangrijk dat onze nieuwe collega voldoende inhoudelijke kennis heeft en goed kan omgaan met patiënten.

Wat krijg je hiervoor terug?
We bieden je een fantastische werkplek binnen een jong en professioneel team. De praktijk bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Utrecht en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Iedere middag lunchen we gezamenlijk met alle collega’s. Je krijgt 25 vakantiedagen en in overleg bieden we goede, secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Enthousiast geworden over deze functie?