Missie, waar we voor staan

Adphys Fysiotherapiecentrum Lombok stelt zich ten doel de beste expertise en kwaliteit fysiotherapie te bieden in Lombok en omgeving. Dat doen we door een combinatie te leveren van algemene én specialistische fysiotherapie.

Kernbegrippen zijn hierin kwaliteit, professionaliteit, toegankelijkheid en respect voor de eigenheid van de patiënten en cliënten. Dat komt tot uiting in behandeling, begeleiding en advisering op maat en heldere, begrijpelijke communicatie.

Door nauwe samenwerking  met Gezondheidscentrum Lombok komen we tot een toegesneden aanbod voor elke cliënt. Bijvoorbeeld door overleg met collagetherapeuten, huisartsen en specialisten.

Visie, waar we voor gaan

We begeleiden en adviseren iedereen, jong en oud, bij vragen of klachten over houding en bewegen. Op zo´n manier dat er snel herstel optreedt, de kwaliteit van leven optimaliseert en klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Ons streven is dat onze cliënten met plezier voldoende bewegen en er een gezonde leefstijl op nahouden. Dit betekent dat we een actieve inzet van de cliënt verwachten en de eigen verantwoordelijkheid stimuleren. Alleen bij een actieve betrokkenheid van zowel behandelaar als cliënt, kunnen we komen tot een optimaal resultaat van de behandeling.

In dit kader kiest Adphys Fysiotherapiecentrum Lombok voor een transparante aanpak. Daarnaast houden we de kennis en expertise van onze therapeuten op peil door voortdurende scholing en monitoring van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Benieuwd of wij je van je klachten af kunnen helpen?

Huisregels

Eerste afspraak

Neem bij de eerste afspraak je legitimatie mee en de verwijzing als je die hebt. Een verwijzing mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Melden voor de eerste afspraak:

Je kunt je melden aan de balie om je gegevens door te geven bij de secretaresse.

Annulering van de afspraak:

Wanneer je niet op de afgesproken tijd aanwezig kunt zijn, moet je 24 uur van te voren afzeggen. Ben je te laat met afbellen dan kun je dit bespreken met de fysiotherapeut. Je krijgt een rekening thuis gestuurd voor de te laat afgezegde afspraak.

Te laat voor de afspraak:

Ben je door omstandigheden te laat voor de afspraak, geef dit dan aan door even te bellen. Je kunt laten weten dat je er bent door in de wachtkamer op de bel te drukken. De fysiotherapeut komt je dan halen in de wachtkamer.

Vragen:

Stel je vraag aan de balie of als de deur dicht is kun je op de bel drukken. Of mail naar info@adphys.nl.
Heb je een vraag over een factuur dan kunt je bellen of langs komen op maandag t/m woensdag tussen 8.30 en 16.30 uur of per email administratie@adphys.nl

Vergoeding:

Indien de maximaal aantal te declareren behandelingen aan de zorgverzekeraar wordt  overschreden ontvang je zelf een nota van Adphys of je zorgverzekeraar. Wij achten de patiënt verantwoordelijk voor de betaling van deze nota’s.

Onze partners

Onze locaties

Utrecht

Adphys Lombok

Jan Pieterszoon Coenhof 21
3531 HX Utrecht

Adphys Improving You

Vleutensevaart 50
3532AD Utrecht

Openingstijden

Maandag08.00 – 21.00 uur
Dinsdag08.00 – 21.00 uur
Woensdag08.00 – 21.00 uur
Donderdag     08.00 – 18.00 uur
Vrijdag08.00 – 18.00 uur
Zaterdag08.00 – 21.00 uur

Het team

marijn

Marijn Didderen

Fysiotherapeut
Manueel therapeut
ans

Ans Boer

Assistent
cor

Cor Zagers

Algemeen fysiotherapeut
Hart- vaat- en longrevalidatie
barbara

Barbara de Muinck

Algemeen fysiotherapeut
Bedrijfs fysiotherapeut
hadassa

Hadassa de Velde Harsenhorst

Fysiotherapeut
Bekkenfysiotherapeut MSc
herma

Herma Dorresteijn

Kinderfysiotherapeut